EETHUIS LEMMER

EETHUIS LEMMER Eat & Enjoy

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 267 beoordelingen
29 nov 2020 om 20:17 Het eten was 20 minuten te laat terwijl wij het om 16:54 hadden besteld voor 18:10. Het kwam om 18:35 Verder was het eten prima te doen.
29 nov 2020 om 19:33 Net een lasange besteld krijgen we het als eerste aangebrand en 5 lagen lasange bladen zonder wat te tussen oja een stukje aluminiumfolie zat er tussen de lasange is zo de container in gegaan en bestel er niet meer
22 nov 2020 om 21:32 Heerlijk eten en snel bezorgd.
18 nov 2020 om 20:18 Jammer dat de aardappelschijfjes vergeten waren. Eet niet graag in twee keer. En ik had nog zo beloofd dat ik aardappelschijfjes zou hebben aan mijn vriendin. Nou mooi niet dus...
7 nov 2020 om 22:19 Eten was top aleen triest dat de saus die was besteld en betaalt niet geleverd is zeer jammer
3 nov 2020 om 8:06 Super
31 okt 2020 om 21:46 Was lekker alleen hebben ze zwaar eten om de pizza doos gezet en zat de deksel vol eten dit was dan het enige nadeel. Het eten was heerlijk.
16 okt 2020 om 21:45 Zalm besteld. Vol met graden. Patat veelste zout
16 okt 2020 om 19:27 Helaas 15 min na afgesproken tijd geleverd, eten met weinig liefde bereid en een ontbrekend pita broodje... niet een goede ervaring
14 okt 2020 om 12:12 Eten was prima word er alleen schijt ziek van dat alle saus door de hele tas ligt dus kapsalon zonder knoflook knap irritant
11 okt 2020 om 20:16 Waar zal ik beginnen *bezorging te laat *eten koud *verkeerd eten *te weinig saus *na afloop alle 3 aan de diarree. Super slecht nooit weer!!!
8 okt 2020 om 20:42 Wat een zoute lasange. Je word er gewoon misselijk van. Echt niet lekker heb 3 happen gehad en de rest is weg gegooid zonde van mijn geld maar dit is niet gezond